Palvelut

Refleksologia / Vyöhyketerapia
Luonnonmukainen menetelmä. Ihmisen ei tarvitse olla sairas käyttäessään tälläistä hoitomuotoa, sillä voidaan myös ylläpitää terveytä. Tätä hoitoa voi käyttää myös rentoutumiseen stressaavassa elämäntilanteessa. Voidaan käyttää jos tulee ongelmia terveydentilassa: selkäongelmat, niska/ hartia ongelmat, aineenvaihdunta, immuunipuolustus (esim. tulehduskierteet). Käsittelemällä ongelmakohtia vahvistetaan kehon puolustus mekanismia. Uniongelmat, hormoni ongelmat jne. Heijastepisteitä on koko keholla ja näitä voidaan hyödyntää hoitotyössä.
Koko kehon vyöhyketerapia 120min | 60 €
Osa kehon vyöhyketerapia 60min | 45 €

Vauvahieronta (koliikkivauvat)
Vastasyntyneet vauvat voivat kärsiä erilaisista vatsavaivoista, joka ilmenee melkein heti synnytyksen jälkeen. Vyöhyketerapialla on saatu hyviä tuloksia vatsavaivoihin ja sen pohjalta on kehitetty erillinen vauvahieronta. Hoitokertoja vauvasta riippuen tehdään 3-5 kertaa ja perhe saa itselleen opastusta myös kotihoitoa varten. Kouluttaja: Medika Nova, Tampere.
Vauvahieronta n. 45/60min | 35 € / 40 €

Intialainen päähieronta (lue lisää)
Intialainen päähieronta: n. 40min | 36.00 €

Metamorfinen tekniikka

Metamorfinen tekniikka on kosketushoitoa. Metamorfisessa hoidossa käsitellään selkärangan heijasteita jalkateristä, käsistä ja päänalueelta pehmein pyörivin liikkein. Sopii kaiken ikäisille vauvasta vaariin. Kouluttaja: Suomen Luontaisterveysopisto, Lahti.
Metamorfinen tekniikka 60min | 42 €

Energiahoidot
Energiahoidon tarkoitus on avata/puhdistaa kehon energiankiertoa. Energiavajetta voi syntyä kuona-aineista, stressistä jne. Hoitoon kuuluu mm. energinen jäsenkorjaus, auranpuhdistus jne. Kysy lisää puhelimitse. Opiskelu on vielä vähän kesken. Kouluttaja: Suomen Energiahoitajat; Joensuu/Helsinki.
Energiahoito 90/120min | 50 € / 57 €

Turvehoidot
Hoitoturve sisältää hyödyllisiä alkuaineita ja näin edistää hyvinvointia. Turvehoitoa voi kokeilla niska/hartia/selkä ongelmiin, nivelvaivoihin, reumaattisiin kipuihin, hiirikäsiin, ihottumaan, agneen, psoriakseen jne. Kysy lisää puhelimitse. Kouluttaja: Lehto Peat, Ähtäri.
Selkä ja jalkojen takaosa 90min | 57 €
Kasvoturvehoito 45min | 38 €
Käsiturvehoito 45min | 38 €
Jalkateräturvehoito 45min | 38 €

Villiyrtit

Villiyrtit on myös kuvioissa mukana tulevaisuudessa mm. käyttöä ja opastusta. Kouluttaja: Ylä-Savon Ammattiopisto, Luonnontuoteala, Iisalmi.

Voit kysyä lisätietoja kaikista hoidoista, katso yhteystiedot. Saatavana myös lahjakortteja: Lahjaksi, ystäville, opiskeluissa valmistuneille jne.